Op 15, 16 en 17 maart vindt het jaarlijkse Muziekgala van de drie Weerter middelbare scholen weer plaats in het Munttheater te Weert.

Deze show wordt volledig ontwikkeld en ingevuld door leerlingen van deze scholen en is een zeer diverse avond uit voor iedereen die van muziek en entertainment houdt. Het is tevens het moment voor alle eindexamenclusters van het vak muziek, om hun muzikale eindproduct op het podium te presenteren. Ook dit jaar belooft het Muziekgala weer een show te worden die zijn weerga niet kent, met voor ieder wat wils. Variërend van popmuziek tot klassiek en van klassieke muziek tot blues; deze voorstelling heeft het allemaal in zich.

Al vanaf november zijn er tientallen leerlingen hard aan het werk om voor u drie geweldige avonden te verzorgen. Bekende namen en groepen, maar ook nieuwe acts staan te popelen om voor u op te treden. Zo staan de VOCO groepen (Vooropleiding Conservatorium), het geweldige slotkoor, jeugdkoor Voice Army, de eindexamenclusters mavo 4, havo 5 en vwo 6 en een spetterende dansgroep onder andere voor je klaar. Daarnaast krijgt u een bruisende saxofoonact, een slagwerker van formaat, mooie duetten, goede solozangers en zangeressen en een geweldige pianoact voorgeschoteld. En dit is nog maar een tipje van de sluier van deze geweldige voorstelling…

Paul zal tijdens deze avond het werk ‘Planet Rudiment’ van de befaamde Oostenrijkse slagwerker Martin Grubinger spelen.